Servere dedicate de bază

Serverele dedicate împuternicesc întreprinderile cu abilitatea de a scala resursele de calcul la o rată immediateă, reducând în același timp costurile globale de găzduire. Întreprinderile treatment utilizează servere dedicate pot profita de cele mai recente tehnologii de calcul și de virtualizare fileără costul aferent astronomic asociat deschiderii unui centru de date de clasă mondială. Serverele dedicate sunt, de asemenea, aproape întotdeauna o soluție mai puțin costisitoare, cu performanță superioară în comparație cu cloud-ul community. Serverele dedicate reduc, de asemenea, costurile de suport în comparație cu operarea propriei soluții locale deoarece o echipă de suport de 24 de ore de înaltă calificare vă stă la dispoziție atunci când este necesar. Înțelegerea principiilor de bază ale serverelor dedicate poate ajuta companiile să identifice soluția cea mai potrivită pentru servere pentru nevoile lor operaționale.

Configurarea unui server dedicat

Dat fiind că întreprinderile au nevoi assorted de găzduire, serverele dedicate sunt, în general, concepute pentru a fi configurabile pentru o performanță optimă într-o varietate de cazuri de utilizare. La Hivelocity, oferim mai multe opțiuni de server care variază în funcție de dimensiunile vitezei procesorului, capacității de stocare, memoriei și limitelor de transfer. Opțiunile de server dedicate disponibile sunt construite cu cele mai recente echipamente hardware pentru o capacitate optimă. De asemenea, companiile pot alege să configureze mai multe servere în același timp dacă o aplicație sau un established de aplicații va funcționa mai eficient pe o serie de instanțe de server. Serverele dedicate pot fi configurate immediate de pe website pentru scalabilitate quickă și immediateă.

Servere dedicate instantanee

Mulți dintre clienții Hivelocity folosesc servere dedicate pre-built, deoarece sunt ușor de configurat și sunt disponibile într-o perioadă scurtă de timp. Oferim un număr de servere immediate dedicate care pot fi comandate immediate pe web-site-ul nostru. Avantajul unei configurații instantanee a serverului este că este disponibil în seven minute și ușor de achiziționat. În timp ce configurația hardware este predeterminată, clienții pot advertisementăuga programe precum cPanel sau MSSQL și pot personaliza includerea lățimii de bandă la momentul comenzii. Serverele fast sunt very simple pentru a începe, astfel încât clienții cu o gamă largă de seturi de aptitudini pot începe să utilizeze imediat aceste sisteme. Din moment ce mixul nostru de configurații instantaneous server este orientat spre nevoile cele mai comune ale clienților, majoritatea clienților pot găsi un server quick treatment este potrivit pentru ei.

Servere personalizabile

Când aveți nevoie de ceva mai unique decât un server instant, vă oferim posibilitatea de a personaliza configurațiile serverului, astfel încât să obțineți precise ceea ce căutați. Gradul de personalizabilitate oferit de Hivelocity înseamnă că unele pachete necesită configurare guideă pentru a pregăti un server pentru specificațiile clientului. Personalizarea oferă o gamă largă de opțiuni care nu ar fi disponibile din pachetele comune pre-construite. Cu toate acestea, rețineți că personalizarea poate necesita o muncă suplimentară treatment necesită timp pentru a fi finalizată. În majoritatea cazurilor, putem pregăti un server personalizat în four ore, cu un sistem ocazional, treatment durează 24 de ore.

Virtualizarea pe servere dedicate

Majoritatea companiilor înregistrează o creștere lentă, regulară și cea mai importantă, previzibilă. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de cloud-ul public este abilitatea de a scala și de a fi elastic pentru acele momente în care baza dvs. de utilizator trece de la one thousand la one hundred.000 peste noapte. Deși este o dilemmaă mare de a avea, modelul de creștere mult mai gazduire site probabil se întâmplă de la one thousand de utilizatori la 1100 de utilizatori la 2000 de utilizatori and many others ... într-o perioadă de luni sau chiar ani. Un server dedicat poate fi construit personalizat pentru a găzdui cei a thousand de utilizatori de astăzi și 5000 de utilizatori anul viitor din ziua one, economisind sute sau mii de dolari în fiecare lună. Când vine momentul în treatment aveți ten.000 de utilizatori sau a hundred.000 de utilizatori, un server dedicat poate fi scalat în câteva minute cu upgrade-uri de CPU, RAM, difficult disk și bandwidth. Un alt avantaj significant al cloud-ului este abilitatea de a spin-up noi "mașini virtuale" sau "servere virtuale" ori de câte ori doriți. Încă o dată, un server dedicat poate acomoda cu ușurință aceeași necesitate prin advertisementăugarea unui strat de virtualizare ieftin cum ar fi HyperV, OpenStack, ProxMox sau ESXi. Fiecare dintre aceste platforme de virtualizare oferă o interfață grafică care vă oferă o optică în utilizarea resurselor dvs. și confront ca centrifugarea și răsturnarea VM-urilor să fie ușoară.

Servere dedicate serverelor GPU

Clienții care lucrează cu programe de redare sau cu aplicații specializate au adesea nevoie de deviceăți de procesare grafică pentru a maximiza performanța. Establishedările dedicate serverului GPU sunt ideale pentru firmele care au nevoie de servere personalizabile pentru inteligența artificială, exploatarea monetară digitală și o mare varietate de aplicații de calcul de înaltă performanță. Hivelocity oferă servere care pot găzdui până la 10 unități de procesare pe un singur sistem. Toate unitățile de procesare grafică pe care le oferim sunt cele pentru întreprinderi construite pentru învățlocation și mineritul profund în cadrul centrelor de date. Dacă aveți nevoie de un GPU pentru a vă alimenta aplicația, inteligența artificială, proiectul minier criptografic sau proiectul de învățare profundă, un grad de consum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *